Plexidor deur geschiedenis van performanceAl  sinds  1985  produceren  wij  huisdierdeuren   in  onze  fabriek  in Bradenton, Florida (V.S.). Tijdens het bestaan van ons bedrijf heeft ons ontwikkelingsteam  altijd nauw samengewerkt  met actieve gebruik- ers om  een  sterk,  veilig,  energiezuinig  en betrouwbaar product  te ontwikkelen dat is ontworpen voor jarenlang gebruik zonder problemen.

Ons doel was om een deur te ontwerpen die tegen de extreme, dagelijkse activiteiten zou kunnen van professioneel getrainde werk- honden. Een deur die onder de meeste extreme omgevingen  goed zijn werk zou blijven doen. Om deze reden, hebben wij de BiteGuard KennelPlex™ commerciële hondendeur ontworpen.


plexidor deur geschiedenis van performance jeff woodsWij maken deuren voor het leger van de Verenigde Staten, de douane, de Amerikaanse DEA (Drug Enforcement Administration), de hondenbrigade en dierenpensions over de hele wereld.

“De BiteGuard KennelPlex is in feite bestand tegen bommen.”
Jeff Woods, Misty Pines Kennel - Sewickley, Pennsylvania (V.S.)


Goed getrainde politiehonden kunnen het verschil uitmaken tussen een situatie onder controle krijgen of één die snel uit de hand zal lopen. Vaardigheden zoals het beschermen van de agent, reddings- en speurwerk, het vinden van drugs of bewijsmateriaal, of het doorzoeken van gebouwen op misdadigers, kan cruciaal zijn voor de veiligheid van de operatie.

Dit succes begint met het trainen in een veilige en efficiënte omgeving. Daarom kiezen professionele trainingsfaciliteiten over de hele wereld voor BiteGuard KennelPlex™ commerciële hondendeuren. Een deur waar u op kunt vertrouwen, net zoals de dieren die er gebruik van maken.

PlexiDor®  is de vertrouwde  leverancier  van huisdierdeuren  voor de viervoeters  bij u thuis, en maakt gebruik van dezelfde kenmerken en voordelen die te vinden zijn in deBiteGuard KennelPlex™ commerciële hondendeur.

plexidor hondenluiken een geschiedenis van performance