plexidor dierenhokken deur van innovantie

Koop nooit meer flappen om de oude te vervangen

Bij de PlexiDor Pet Doors is het niet nodig om flappen te vervangen. De breekbestendige panelen zijn gemaakt van K-9 COMPOSITE™, een composiet die speciaal bedoeld is om de panelen te beschermen tegen beschadiging door zonlicht, extreme temperaturen en harde stoten. Elk paneel is uitvoerig getest om de zwaarste weersomstandigheden buiten het huis te weerstaan.

 

Maximale energie-efficiëntie

Elke huisdierendeur van PlexiDor is ontworpen met kenmerken om energie te besparen. Alle vier de randen van de panelen zijn gevoerd met een industriële tochtstrip om verlies van airconditioning of warmte te beperken. Of u nu dus in een heet woestijnklimaat of in de ijskoude kou woont, PlexiDor bespaart u elke maand geld. Uw huisdier zal genieten van de stille, soepele en veilige deuren terwijl u geniet van een lagere energierekening.

 

Extra beveiligingskenmerken

De PlexiDor Perfomance Pet Doors zijn voorzien van een slot, sleutel en stalen beveiligingsplaat. U kunt de deur heel gemakkelijk op slot doen met de sleutel. En wanneer u voor langere tijd weggaat, of wanneer u op vakantie bent, kunt u de stalen beveiligingsplaat gebruiken. Geen enkele andere huisdierendeur biedt de zekerheid van een PlexiDor Performance Pet Door.

 

Vrijheid en een gerust hart

De PlexiDor Performance Pet Door geeft uw gezin de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en de gemoedsrust die het met zich meebrengt. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over schade aan uw vloeren en tapijten. Uw huisdier kan genieten van de vrijheid om zichzelf uit te laten wanneer dit nodig is; dit kan wanneer u overdag op uw werk bent, of zonder u te storen tijdens de avond wanneer u thuis ontspant. En u kunt er gerust op zijn dat uw huisdier een veilige en gemakkelijke toegang heeft tot de natuur en de bijkomende gezondheidsvoordelen, zoals de frisse lucht en meer beweging.

 

Kleurkeuzes voor uw woonruimte

PlexiDor biedt drie elegante kleuren om samen te gaan met die van uw huis: zilver, wit of brons. De witte en bronzen afwerkingen zijn aan de binnen- en buitenframes gebakken voor extra duurzaamheid. Een PlexiDor Pet Door is veruit de meest aantrekkelijke huisdierendeur die u ooit zult installeren in uw huis.